Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Finansiel Rådgiver

Motiveres du af resultater og samtidig arbejde som et hold? Har du mod på at tage selvstændige beslutninger, så kunden får den bedste rådgivning? Så er du måske vores næste rådgiver.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, bestående af spændende kunder, der forventer helhedsrådgivning. Kunderne henvises til dig, og du skal derfor motiveres af at skabe gode kundeoplevelser.

Vi tilbyder:

  • Fladt hierarki: En bank hvor der er kort vej fra idé til handling samt en filial med stor beslutningskraft.

  • Mulighed for at sætte dit præg: Lån & Spar har startet en ny strategiperiode, så du har i høj grad mulighed for at forme den i afdelingen.

  • En afdeling med gode kollegaer: "Afdelingens kultur er et ungt miljø med høj faglighed, en god omgangstone og en naturlig omsorg for hinanden. Vi har et stærkt fællesskab, hvor vi vægter vores trivsel og tid til både arbejde og privatliv." – Juliane, Filialdirektør.

Hvem er du:

  • En fagligt stærk rådgiver: En god kollega, som ønsker at bidrage med sin erfaring.

  • Helhedsorienteret rådgiver: Du skal kunne lide alle aspekter af finansiel rådgivning (bolig, pension, forsikring og investering) og motiveres af at hjælpe kunden helt i mål.

  • Tillidsfuld og ansvarlig: Du er god til at skabe relationer og tør tage ansvar – vi giver dig tillid til at kunne løfte opgaven.

  • Handlekraftig og ambitiøs: I Valby går vi ambitiøst efter de gode kundeoplevelser. Vi går langt for vores kunder og er ikke bange for at tage chancer for at realisere deres drømme.

Finansiel rådgiver: "Atmosfæren i Lån & Spar Valby er uformel på den fede måde. Hvis du sætter pris på et godt fællesskab, fantastiske kollegaer og de dygtigste, jordnære ledere – så er afdelingen det rette match for dig. Det er ligeledes udfordrende, da kunderne i banken oftest er veluddannede og stiller høje krav til os som rådgivere. En dag er ikke ens, og der bliver investeret i medarbejderens drømme og ambitioner."

Kan du se dig selv hos os?

Der er mulighed for en deltidsstilling på 30 timer. Send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handicap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør, Juliane Rosengaard, på telefon: 21 82 87 58 eller mail: juad@lsb.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

15-09-2024

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Valby Langgade 31, 2500 Valby

Yderligere oplysninger fås hos:

Juliane Marie Dueholm, filialchef

Telefon: +45 36 18 81 10

Mobil: +45 21 82 87 58

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Valby Langgade 31 2500 Valby

Se placering: