Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Glostrup

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Glostrup

Har du lyst til at give kunder en god oplevelse gennem helhedsrådgivning og har du mod på at forme din egen stilling? Trives du i en afdeling, som prioriterer medindflydelse og et stærkt fællesskab? Hvis ja, så er stillingen som finansiel rådgiver hos Lån & Spar perfekt for dig.

Helhedsrådgivning
Dine primære ansvarsområder består i helhedsrådgivning til vores kunder, hvilket kræver, at du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser og - relationer. Hvis du har mod på det vil du kunne få ansvar og indflydelse på afdelingen retning.

Tina (Filialdirektør) fortæller at: "Du skal sige ja, fordi det er en attraktiv mulighed for at skabe en stilling, som er udfordrende og tilpasset dine kompetencer og interesser inden for den finansielle sektor."

Afdelingen
Du kommer ind i en afdeling bestående af 7 medarbejdere hvor du oplever et reelt ansvar samt mulighed for at få indflydelse på afdelingens retning og indsatser. I afdelingen er der en særlig form for fællesskab som skaber resultater sammen.

Morten (Finansiel Rådgiver) fortæller: "Vi er en afdeling med godt humør, og vi værdsætter den gode stemning. Vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden godt på vej mod succesen - både teammæssigt og individuelt. Jeg startede i RC Glostrup den 1. februar 2023, og det er en beslutning, jeg på ingen måde fortryder. Jeg ser frem til flere gode år med teamet i Glostrup."

Hvem er du?
Du har en uddannelse inden for den finansielle sektor og lyst til at blive en del af fællesskabet som Lån & Spar er.

Vi forestiller os, at du er:

  • Uddannet indenfor finanssektoren; nyuddannede eller erfaren. (bankuddannelse en fordel, men ikke krav).

  • Generalist samt favne og tilbyde alsidig rådgivning til kunder.

  • Initiativrig og har mod på at igangsætte og følge op på indsatser.

I din ansøgning er vi særlige nysgerrige på:

  • Hvad den gode kundeoplevelse er for dig.

  • Hvad du motiveres af.

  • Hvilke rammer Lån & Spar tilbyder som du finder særlig interessante, samt dine forventninger til jobbet.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Tina Wissing på telefon 43252510 / 51844344 eller via mail tiw@lsb.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Hovedvejen 108, 2600 Glostrup

Yderligere oplysninger fås hos:

Tina Wissing

Telefon: +45 43252510

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Hovedvejen 108 2600 Glostrup

Se placering: