Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Finansiel Rådgiver

Kan du skabe gode kundeoplevelser, og motiveres du af at skabe resultater som et hold? Har du mod på at tage selvstændige beslutninger, så kunden får den bedste rådgivning? Så er du måske vores nye rådgiver hos Lån & Spar.

Vi tilbyder en stilling i en bank med et fladt hierarki og kort vej fra idé til handling. Med de rette kompetencer og ambitioner er der rig mulighed for at avancere din karriere hos os, da vi vægter personlig og faglig udvikling højt.

Din primære arbejdsopgave:
Som finansiel rådgiver vil din hovedopgave være helhedsrådgivning af kunderne, hvilket kræver, at du motiveres af at skabe fremragende kundeoplevelser. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, og kunderne henvises til dig via vores ejerskabs mange henvendelser.

Du bliver en del af en afdeling med et lederteam og 13 dygtige kollegaer.

"Vi er en afdeling, som vægter det sociale meget højt. Vi holder mange arrangementer sammen, har en fri omgangstone og stor fokus på trivsel. Det er vigtigt for mig, at der er plads til alle, så vi har en arbejdsplads, hvor alle trives. Udvikling af den enkelte medarbejder står øverst på dagsordenen." - Brian Tolstrup, Filialdirektør.

Vi har stærke kompetencer inden for bolig og pension, og hvis du har mod på at udfolde dine kompetencer inden for investering, vil du have rig mulighed for dette.

Hvem er du?

  • Du elsker at tale med nye kunder.

  • Du har en relevant uddannelse inden for den finansielle sektor.

  • Erfaring fra en bank er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at vi finder en person, som passer ind i vores velfungerende team.

  • Kendskab til Advisor, Totalkredit eller Letpension er en fordel.

  • Der er mulighed for deltidsstilling.

Vi er særligt nysgerrige på:

  • Din motivation.

  • Hvordan du sikrer gode kundeoplevelser.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d. 15.07.24.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør, Brian Tolstrup, på telefon: 20 78 73 26, eller på mail bop@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid
Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

15-07-2024

Tiltrædelse:

Løbende

Arbejdssted:

Algade 58, 9100 Aalborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Brian Østergaard Tolstrup, filialdirektør

Telefon: +45 99 36 44 12

Mobil: +45 20 78 73 26

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Algade 58 9000 Aalborg

Se placering: