Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Finansiel Rådgiver

Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne den bedste rådgivning? Så kan du være den næste stjerne i Lån & Spar!

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, bestående af spændende kunder, der forventer helhedsrådgivning og formuepleje. Kunderne henvises til dig, og du skal derfor motiveres af at skabe gode kundeoplevelser. Det er kunder med en sund økonomi, som blandt andet er interesseret i bolighandler og formueoptimering.

Vi tilbyder en stilling i en bank med et fladt hierarki, kort vej fra idé til handling og en filial med stor beslutningskraft. Med de rette kompetencer og ambitioner er der rig mulighed for at avancere i din karriere hos os, da vi vægter personlig og faglig udvikling højt.

Thomas Monrad (Filialdirektør): ”Vi tror på succes ved at lære af sine kollegaer og ved at gå til jobbet med iver. Du kan, hvad du vil, og vi vil gerne hjælpe dig til dette.”

Om Afdelingen (Thomas Monrad, Filialdirektør): ”Du kan se frem til en divers afdeling - lige mange mænd og kvinder og i alle aldre. Vi er som en stor familie, hvor vi vil hinanden det bedste. Vi har både rådgivere, der har været mange år i banken (42 år og 25 år) og nogle, der er startet inden for et år. Vi er et team, hvor vi hjælper hinanden til succes.

Vi kan lide det hurtige tempo med god energi, uden at gå på kompromis med ordentlighed over for kunderne.”

”Afdelingen består af et lederteam, én trainee, 11 finansielle rådgivere og dig.” ”Vi er et lederteam, som begge er åbne, uddelegerende, coachende og motiverende. Vi forventer en god indsats, helhedsrådgivning af kunderne og gode resultater. Samtidig skal vi kunne fungere som hele mennesker, både på arbejde og hjemme.”

Hvem Er Du?

  • Har en relevant uddannelse inden for den finansielle sektor.

  • Erfaring i en bank er en fordel, men ikke et krav.

  • Du forstår at balancere det at skabe resultater og det at arbejde sammen som et hold.

  • Du evner at holde styr på mange sager og kunder uden at miste overblikket.

Vi er særligt nysgerrige på:

  • Din motivation.

  • Hvordan du sikrer de gode kundeoplevelser.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør, Thomas Monrad, på telefon: 61 16 58 05 eller mail: thmo@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Lyngby Hovedgade 52, 2800 Kongens Lyngby

Yderligere oplysninger fås hos:

Thomas Monrad, filialdirektør

Telefon: +45 45 20 26 10

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Lyngby Hovedgade 52 2800 Kgs. Lyngby

Se placering: