Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Finansiel Rådgiver

Er du fyldt med god energi? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er stillingen som finansiel rådgiver hos Lån & Spar Bank det rette for dig.

Om jobbet
Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i helhedsrådgivning ud fra egen kundeportefølje. Du skal derfor drives af at skabe gode kundeoplevelse- og relationer. Udover rådgivning skal du ligeså være proaktiv ift. at skaffe nye kunder og samarbejdspartnere.

Du vil i jobbet have mange bolde i luften, hvorfor du skal trives med en tempofyldt hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Afdelingen
Du bliver del af en entusiastisk afdeling med højt tempo og humør. Afdelingen prioriterer temaperformance - det er altid holdet, som kommer først. Afdelingen besidder en høj faglighed og store kompetencer inden for alle rådgivningsområder.

En medarbejder fortæller således om afdelingen:

 ”I Lån & Spar Køge har vi et godt og tæt hold. Vi kommer godt ud af det med hinanden, både fagligt og personligt, og finder ofte på hygge udenfor arbejdstiden også. Vi har en bred kundeportefølje, og god erfaring til at håndtere vores forskellige kunder. Derudover er vi gode til at sparre sager med hinanden, for at få inputs, erfaringer mv. Vores to chefer har altid tid til at give en hjælpende hånd, og til at komme med gode løsninger.”

Afdelingen består af et lederteam, flere rådgivere og en studentermedhjælper. Lederstilen i afdelingen er involverende, nærværende og resultatorienteret. Filialdirektøren forventer at få en udadvendt rådgiver, der vil ud over stepperne, som samtidig har fokus på resultater - men ikke går på kompromis med teamet og holdånden.

Hvem er du?
Vi forventer at du:

  • Har en uddannelse indenfor den finansielle sektor.

  • Har erfaring med kunderådgivning, enten som finansiel rådgiver - eller måske som ejendomsmægler eller lignende.

  • Er udadvendt, proaktiv og positiv.

  • Er Sulten efter forretninger og er resultatorienteret.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Opstart afhænger af den rette kandidat, men senest 01.09.24.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Filialdirektøren, Christian Diamant, på telefon 56 37 13 10, eller på mail cds@lsb.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Søndre Alle 7, 4600 Køge

Yderligere oplysninger fås hos:

Christian Diamant Skovgaard

Mobil: +45 60 62 90 12

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Søndre Allé 7 4600 Køge

Se placering: