Lån & Spar Bank

Finanstrainee

Finanstrainee

Finanstrainee hos Lån&Spar Bank

Den 1. februar 2025 byder vi velkommen til nye medarbejdere, som starter i vores finanstrainee-forløb.

Som En del af noget særligt tilbyder vi et udfordrende forløb med muligheder for personlig og faglig udvikling samt individuelle mentorforløb. Som finanstrainee hos os får du en 15-måneders periode, hvor du bliver tilknyttet et rådgivningscenter og bliver en integreret del af vores rådgivningsteam.

Fra første dag vil du arbejde sammen med erfarne kolleger og få ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du vil rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Udover dagligdagen i rådgivningscentret vil du deltage i et uddannelsesforløb, som inkluderer kurser og træning i investering, bolig, kredit, pension og kommunikation.

Vi vægter din start hos os højt, derfor tilknyttes du en personlig mentor, som vil støtte dig gennem hele forløbet. De 15 måneder sikrer, at du får den nødvendige tid og rum til læring og udvikling.

På sigt åbner der sig gode karrieremuligheder hos os, uanset om du ønsker at specialisere dig, blive leder eller arbejde som generalist.

Kvalifikationer:

  • Uddannelse som finansbachelor eller finansøkonom

  • Udadvendt, proaktiv og passioneret for rådgivning af private kunder

  • Ivrig efter at lære og entusiastisk i din tilgang til opgaver

  • Positivt sind med godt humør og masser af gå-på-mod

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.
Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Sandra Amsinck, på saam@lsb.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finanstrainee

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Februar 2025

Arbejdssted:

Søndre Alle 7, 4600 Køge

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Søndre Allé 7 4600 Køge

Se placering: