Lån & Spar Bank

Boligmedarbejder til Support Bolig

Boligmedarbejder til Support Bolig

Ønsker du at dyrke og udvikle din viden om boligområdet i en bank ejet af fagforeninger? Og vil du arbejde i en backoffice-funktion med fokus på drift af bankens boligprodukter og som giver plads til at byde ind på procesmæssig udvikling? Så er denne stilling hos Lån & Spar det rette valg for dig.

Om jobbet:
Som Boligmedarbejder vil du indgå i Support Boligs drift, hvis kerneforretning er at producere for rådgivningscentrene. Du kommer til at sidde i et team, der arbejder med administrative opgaver relateret til fast ejendom. Du vil dagligt være i dialog med rådgivere i rådgivningscentrene, hvor det forventes at du er serviceminded og løsningsorienteret.

Afdelingen er kendetegnet ved godt humør, en fleksibel ledelse og sammenhold. Du skal trives med et arbejde, der kommer i bølger – nogle dage med højt tempo hvor man griber fat, og andre dage med en hyggelig summen blandt gode kollegaer. Du bliver en succes i Support Bolig, hvis du tør bevæge dig på dybt vand, men samtidig tør række ud efter hjælp. Både ledere og gode kollegaer står altid klar til at assistere og sparre.

Du indgår i driften på lige vilkår med dit nærmeste team, som i alt består af 7 personer, inklusiv dig selv. Support Bolig består af 16 medarbejdere fordelt på 2 teams med 2 ledere. Afdelingen er differentieret, og du får kollegaer med både meget og mindre erfaring. Det fælles kendetegn er, at det er en afdeling, der løfter opgaverne sammen og hjælper hinanden med at nå i mål.

Din erfaring er ikke afgørende, men for at være et godt match, ser vi gerne, at du:

  • Har forståelse og erfaring med tinglysning og fast ejendom.

  • Er indstillet på at lære og tør kaste dig ud i nye opgaver.

  • Trives i et skiftende arbejdstempo.

  • Er proaktiv og tager ejerskab for planlægningen af opgaverne sammen med teamet.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Support Bolig, Mathias Henriksen, på mail mahe@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Support

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Løbende

Arbejdssted:

Reventlowsgade 12, 1651 København V

Yderligere oplysninger fås hos:

Mathias Lundtofte Henriksen

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Reventlowsgade 12 1651 København V

Se placering: