Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Falkoner

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Falkoner

Brænder du for tilfredse kunder og synes du det kunne være fedt at styrke dine kompetencer indenfor finansiel rådgivning? Har du mod på at lære nyt og lyst til at udvikle afdelingen? Så er stillingen her måske lige noget for dig.

Du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje og vil dække alt indenfor helhedsrådgivning af finansielle produkter. Kundetilfredshed er afgørende og du skal derfor have lyst til at skabe en solid rådgivning og eminente kundeoplevelser hver gang.  

Lån & Spar har en flad organisationsstruktur, så hvis du ser initiativer der kan forbedre dette vil både Trine (Filialdirektør) og direktionen lytte. Det betyder også, at vi forventer du aktivt har lyst til at tage ansvar og få indflydelse på afdelingens udvikling.

Dine konkrete arbejdsopgaver:

  • Helhedsrådgivning for en solid kundeportefølje i et attraktivt område med både bolig- og investeringskunder

  • Kreditgodkendelser

  • En hverdag med kundemøder og dialog med eksisterende kunder.

Trine (Filialdirektør) søger dig som er finansiel rådgiver – som brænder for glade kunder og som synes, det kunne være fedt at være med til at udvikle afdelingen og medarbejderne. Det er vigtigt for hende, at du kan være med til at opretholde den gode stemning, der er i dag.

Du bliver en del af et unikt hold, der er utrolig gode sammen og som altid vil hjælpe hinanden. Med 8 ansatte er tonen let og præget af gensidig respekt – et hold hvor alle er parate til at yde støtte og hjælp. Trine er involverende tillidsfuld og støttende og du vil opleve at få ansvar samt sparring på din trivsel og udvikling.

Hvem er du?
Vi forventer at du:

  • Er uddannet i en bank og har et par års erfaring.

  • Har lyst til at lære og aktivt være med til at udvikle Rådgivningscenter Falkoner.   

I din ansøgning er vi særligt nysgerrig på hvordan:

  • Du vil skabe den gode kundeoplevelse

  • Dine personlige kompetencer kan udvikle Rådgivningscenter Falkoner.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør, Trine Helbrandt, på telefon: 39458910 eller mail: th@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Rolighedsvej 6, 1958 Frederiksberg C

Yderligere oplysninger fås hos:

Gitte

Trine Helbrandt

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Rolighedsvej 6 1958 Frederiksberg C

Se placering: