Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Nørreport

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Nørreport

Brænder du for tilfredse kunder og synes du det kunne være fedt at udvikle dine kompetencer indenfor finansiel rådgivning? Har du dertil mod på at udvikle afdelingen, arbejde målrettet og skabe resultater sammen – så er stillingen som Finansiel Rådgiver hos Lån & Spar Nørreport måske lige noget for dig.

Dine ansvarsområder består i helhedsrådgivning til vores kunder. For at blive en succes i rollen skal du have lyst til at sætte kunden i fokus og stræbe efter at give kunden en god oplevelse ved hvert møde. Lån & Spar har en flad organisationsstruktur, så hvis du ser initiativer der kan forbedre dette er de kærkomne.

Vi tilbyder en stilling som på sigt kan formes efter din motivation og kompetencer; ved at specialisere dig, blive en dygtig helhedsrådgiver eller understøtte din lederdrøm.

Hvem er du:
Vi forventer at du:

  • Er uddannet i en bank. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring.

  • Har mod på at lære og aktivt være med til at udvikle Rådgivningscenter Nørreport.

I din ansøgning er vi særlige nysgerrige på:

  • Hvad den gode kundeoplevelse er for dig

  • Hvad du motiveres af.

  • Hvilke rammer du foretrækker at arbejde i.

Afdelingen
Afdelingen har en uformel tone, høj tempo og ambitiøs mål. Det betyder der vil være en summen af kollegaer som arbejder benhårdt for at nå ambitiøse mål, men hvor sociale aktiviteter aktivt bliver prioriteret. Der er nedsat et festudvalg som løbende kommer med tiltag. Du skal have lyst til at bidrage til denne kultur og understøtte målsætningen.

Huset huser også personalebanken og du bliver derfor en del af et er større hus.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør, Niklas Hemmingsholt, på tlf.: 28 94 04 80, eller på mail: nbh@lsb.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Yderligere oplysninger fås hos:

Niklas Brosolat Hemmingsholt, filialdirektør

Mobil: +45 28 94 04 80

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Nørre Voldgade 21 1358 København K

Se placering: