Lån & Spar Bank

Studentermedhjælper til Investerings- & Opsparingsområdet

Studentermedhjælper til Investerings- & Opsparingsområdet

Har du mod på et studiejob med mulighed for at specialisere dig indenfor finansiel jura? Brænder du for compliance og er du nysgerrig på at forbedre interne processer? Så er denne stilling hos Lån & Spar noget for dig. 

Enestående chance for at anvende din juridiske uddannelse indenfor den finansielle sektor. 
Du får mulighed for at påvirke og forbedre interne processer og compliance-strategier. Du kommer til at arbejde på tværs af hele værdikæden, for at forstå detaljerne og maskinrummet bag vores koncepter, produkter og processer.  

Alt efter ønske får du mulighed for at specialisere dig inden for finansiel jura og compliance, med potentielle karriereveje inden for banken eller finanssektoren bredt.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Assistance med juridiske undersøgelser inden for investeringsområdet.

  • Forberedelse af dokumenter relateret til MiFID og andre relevante bekendtgørelser.

  • Støtte interne forretningsgange gennem juridiske analyser.

  • Videreudvikle interne politikker og arbejdsbeskrivelser.

Om dig
Vi værdsætter kandidater, der ønsker at dykke dybere ind i juridiske aspekter af finansiel regulering og compliance, og som har en proaktiv tilgang til at udvikle nye løsninger. Vi søger dig som vil styrke vores kapacitet inden for juridisk behandling og sikring af vores dokumentation i banken.

Vi forstiller os at du konkret:

  • Er påbegyndt eller starter på Cand.Merc.Jur eller Cand.Jur kandidatuddannelse.

  • Har en grundig forståelse af finansiel jura, herunder specifikke regler og direktiver såsom MiFID.

  • Evner at fortolke og anvende lovgivning i praksis.

  • Formår at arbejde analytisk, metodisk, og med et skarpt øje for detaljer.

Stilling og afdeling
Stillingen er 15-20 timer om ugen. Som udgangspunkt er det en tidsbegrænset stilling med udløb d. 01.05.25. Der kan være mulighed for forlængelse og en fastansættelse efter studiet.

Du bliver en del af teamet, Product Management & Governance (PM&G). Vi har et stærkt lille team med bred erfaring inden for økonomisk analyse, bank-produkter/-proces og IT. Du får seks erfarne kolleger og sammen har vi bl.a. det faglige ansvar for produkter og rådgivningssystemer relateret til investerings- og opsparingsområdet - herunder pensionsløsninger og forsikringer i tæt samarbejde med Letpension. Teamets opgaver omfatter i øvrigt produktudvikling og -styring, herunder procesoptimering, analyser og rapportering samt implementering af gældende lovgivning på formueområdet. I afdelingen værdsætter vi et godt samarbejde, en uformel omgangstone og højt humør.

Organisatorisk er teamet forankret i Forretningsudvikling, som er en alsidig enhed bestående af specialister indenfor boligområdet, formuekonsulenter, partneransvarlige og eventmanagers.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Forretningsudviklingsdirektør, Mikkel Eriksen på mail mer@lsb.dk, eller Fagansvarlig for investering og opsparing, Mikkel Christophersen på midc@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Forretningsudvikling

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Højbro plads 9-11, 1200 København K

Yderligere oplysninger fås hos:

Mikkel Christophersen

Mikkel Eriksen, forretningsudviklingsdirektør

Telefon: +45 33 78 23 10

Mobil: +45 20 70 88 38

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Højbro Plads 9-11 1200 København K

Se placering: