Lån & Spar Bank

Dataanalytiker (studentermedhjælper) til Investerings- & Opsparingsområdet

Dataanalytiker (studentermedhjælper) til Investerings- & Opsparingsområdet

Har du mod på et studiejob hvor du får indsigt i bankens økonomiske beslutningsprocesser? Hvor det du leverer, har direkte betydning for bankens beslutninger? Brænder du for analysearbejde og formår at formidle et kompleks datasæt? Så er denne stilling hos Lån & Spar noget for dig. 

Enestående chance for at anvende din uddannelse indenfor den finansielle sektor. Vi tilbyder en unik mulighed for at anvende og udvide dine færdigheder inden for dataanalyse og økonomisk rapportering i en virkelighed, hvor dine bidrag vil have direkte indflydelse på beslutningstagningen. Du får mulighed for faglig udvikling og indsigt i bankens økonomiske beslutningsprocesser.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholdelse af data og rådgivervendt materiale på investerings- og opsparingsområdet.

  • Dataudtræk- og analyse til brug af dine kollegaer i Product Management & Governance og Forretningsudvikling.

  • Udarbejdelse af månedlige rapporter over forretningen og projekter.

Om dig
Vi værdsætter kandidater, der har en stærk vilje til at lære og udvikle sine færdigheder yderligere inden for dataanalyse og økonomisk rapportering. Vi søger dig som kan styrke vores kapacitet inden for databehandling og -analyse samt procesopgaver.

Du bliver en succes ved aktivt at bidrage med dine analytiske evner og evnen til at omsætte komplekse datasæt til handlingsorienteret indsigt, der understøtter afdelingens og bankens mål.

Vi forstiller os at du konkret:

  • Er påbegyndt eller starter på en relevant kandidatuddannelse efter sommeren 2024, f.eks. Cand.polit., Cand.oecon. og Cand.merc. m.m.

  • Har praktisk erfaring med databehandlingssoftware, gerne SAS, og programmeringssprog som SQL og VBA.

  • Er selvstændig, har en analytisk tilgang til opgaveløsning, og kan præsentere komplekse data på en forståelig måde.

Stilling og afdeling
Stillingen er 15-20 timer om ugen. Som udgangspunkt er det en tidsbegrænset stilling med udløb d. 01.05.25. Der kan være mulighed for forlængelse og en fastansættelse efter studiet.

Du bliver en del af teamet, Product Management & Governance (PM&G). Vi har et stærkt team med bred erfaring inden for økonomisk analyse, bank-produkter/-proces. Du får seks erfarne kolleger og sammen har vi bl.a. det faglige ansvar for produkter og rådgivningssystemer relateret til investerings- og opsparingsområdet - herunder pensionsløsninger og forsikringer i tæt samarbejde med Letpension. Teamets opgaver omfatter i øvrigt produktudvikling og -styring, herunder procesoptimering, analyser og rapportering samt implementering af gældende lovgivning på formueområdet. I afdelingen værdsætter vi et godt samarbejde, en uformel omgangstone og højt humør.

Organisatorisk er teamet forankret i Forretningsudvikling, som er en alsidig enhed bestående af specialister indenfor boligområdet, formuekonsulenter, partneransvarlige og eventmanagers.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør for forretningsudvikling, Mikkel Eriksen på mer@lsb.dk, eller Fagansvarlig for investering og opsparing, Mikkel Christophersen på midc@lsb.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

  

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Forretningsudvikling

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Højbro plads 9-11, 1200 København K

Yderligere oplysninger fås hos:

Mikkel Christophersen

Mikkel Eriksen, forretningsudviklingsdirektør

Telefon: +45 33 78 23 10

Mobil: +45 20 70 88 38

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Højbro Plads 9-11 1200 København K

Se placering: