Lån & Spar Bank

Specialist i bæredygtighed hos Lån & Spar

Specialist i bæredygtighed hos Lån & Spar

Ønsker du at arbejde med bæredygtighed i den finansielle sektor, og har du erfaring og stor interesse for området? Så skal du søge denne stilling i Lån & Spar Bank, hvor du skal være med til at sætte dagsordenen for bankens bæredygtighedspolitik og udvikle bankens rapportering på området. Du bliver en del af et team på tre medarbejdere samt en chef for området.

Om jobbet:
En væsentlig del af jobbet som bæredygtighedsspecialist består i løbende at følge udviklingen på ESG-området og hjælpe med at sikre, at der udarbejdes målsætninger og gives sparring til vores afdelingers forskellige bæredygtighedsindsatser. Du vil også bidrage med at kommunikere de mange tiltag på bæredygtighedsområdet til vores kunder og andre interessenter. Du kommer til at arbejde med projekter på tværs af Lån & Spar, både inden for forretningsudvikling, jura, investering, marketing og kommunikation. Det er derfor vigtigt, at du er samarbejdsorienteret, åben og tålmodig.   

Dagligdagen:
Vi lægger i Lån & Spar stor vægt på faglighed, udvikling og fremdrift. Du vil hurtigt fornemme den afslappede tone og fokus på højt humør. Der er en balance mellem det selvstændige arbejde og samarbejdet med hele organisationen, som du naturligt skal kunne se dig selv i.  

Hvem er du?
Vi forventer, at du:

  • Har en lang videregående uddannelse indenfor økonomi, jura, kommunikation, innovation, bæredygtighed eller lign.

  • Har erfaring og stor interesse for bæredygtighed og ESG samt kendskab til EU-reguleringen på området

  • Har stærke samarbejdsevner og evne til at håndtere forskellige fagområder

  • Har gode formidlingsevner og evne til at se de gode kommunikationsvinkler

  • Er handlekraftig, selvstændig, ansvarsbevidst og fokuseret på udvikling

  • Har stærke analytiske evner og evne til hurtigt at sætte dig ind i kompliceret stof

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Mette Møller Jensen, på telefon 51 51 88 65.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

HR

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

01.07.24

Arbejdssted:

Højbro plads 9-11, 1200 København K

Yderligere oplysninger fås hos:

Mette Møller Jensen

Hjemmeside:

http://https://lsb.dk

Kontoradresse:

Højbro Plads 9-11 1200 København K

Se placering: