Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Finansiel Rådgiver

Bliver du motiveret af at snakke med kunder, være en del af et team med højt humør og skabe gode resultater? Har du et højt drive, og ønsker du at være en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at engagere dig i det, du brænder mest for? Så er stillingen som Finansiel Rådgiver hos Lån & Spar måske noget for dig.

Lån & Spar tilbyder en arbejdsplads kendetegnet ved et lavt hierarki, hvor både ledelse og direktion er åbne over for nye initiativer. Rådgivningscenter Frederiksberg fremstår som en dynamisk og inkluderende afdeling, hvor dine kompetencer og bidrag bliver værdsat og anerkendt.

Vi søger dig, der kan tilbyde vores mange attraktive kunder fra Københavnsområdet god rådgivning og fremragende kundeoplevelser.

Ansvarlig for egen kundeportefølje
Vi prioriterer høj kundetilfredshed, og med din egen kundeportefølje skal du være motiveret for at levere en fremragende kundeoplevelse hver gang. Størstedelen af de administrative opgaver vil blive håndteret af vores kompetente supportafdeling, så du kan fokusere fuldt ud på kunderne og sikre en positiv kundeoplevelse.

Dine arbejdsopgaver består konkret af:

  • Helhedsrådgivning for egen kundeportefølje i et attraktivt område med både bolig, pension og investeringskunder.

  • En hverdag med kundemøder og dialog med nye og eksisterende kunder.

Afdelingen prioriterer fællesskab og kundetilfredshed
Du bliver en del af en afdeling hvor der er plads til at lave det man synes er alle fedest. I opgaveløsningen er der frihed under ansvar og sparring fra teamet. Zaitoona (Filialdirektør) formår at skabe et miljø hvor alle trives og er i konstant udvikling. Hun er generøs med anerkendelse og fokuserer på individuelle styrker.

Hvem er du?

Du skal være ivrig efter at bidrage med dine kompetencer og erfaringer, så teamet kan nå sine mål.

Vi forestiller os derfor at du konkret:

  • Er serviceminded og har fokus på kundetilfredshed.
  • Har lyst til aktivt at bidrage til en teamånd hvor alle hjælper alle.

  • Det ikke afgørende hvor meget erfaring du har, da vi værdsætter potentialet og evnen til at lære. Vi opfordrer derfor både erfarne og nyuddannede til at ansøge.

I din ansøgning er vi særlige nysgerrige på:

  • Hvad den gode kundeoplevelse er for dig.

  • Hvad du motiveres af.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service.

Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. 

Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør, Zaitoona Khatak, på telefon:  28761870 eller mail: zas@lsb.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Gammel Kongevej 121, 1850 Frederiksberg C

Yderligere oplysninger fås hos:

Zaitoona Khatak, filialchef

Telefon: +45 38 21 71 16

Mobil: +45 28 76 18 70

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Gammel Kongevej 121 1850 Frederiksberg C

Se placering: