Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Roskilde

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Roskilde

Vil du udvikle dine kompetencer indenfor Finansiel Rådgivning og er du ambitiøs om den gode kundeoplevelse? Motiveres du af udvikling i sigte og en leder som prioriterer fællesskab, synlige mål og konsekvent sparring - så læs mere om jobbet!

Du får ansvaret for en mindre kundeportefølje, hvis behov du skal være behjælpelige med. Du får et job med hvor aktiviteterne langt hen ad vejen er baseret på gode kundeoplevelse. Lån & Spar har en flad organisationsstruktur, så hvis du ser initiativer der kan forbedre dette er de kærkomne.

Der er rig mulighed for udvikling, hvilket indgår i den løbende dialog med Thomas (Filialdirektør).

Thomas beskriver afdelingen:
"Du bliver en del af et team på 9 personer. Vi løfter i flok, passer på hinanden, og har fokus på, at vi i fællesskab skal nå vores mål. Hver af os bidrager med noget unikt til både resultaterne og fællesskabet, hvilket skaber stor trivsel for den enkelte og resulterer i stærke resultater takket være en sund arbejdstilrettelæggelse.

Som leder lægger jeg vægt på det positive og bruger dette som fundament for at forbedre de områder, der kan være bedre. Jeg har fuld tillid til, at vi alle gør os umage for at bidrage med det, vi kan, til de fælles resultater vi opnår, og jeg har stor respekt for at det er forskelligt fra medarbejder til medarbejder. Vi bliver som afdeling enige om vores mål og fokusområder, og jeg står for at facilitere opnåelsen af disse mål i dagligdagen.

Du vil blive en succes i teamet, når du gør dig umage i kundehåndteringen, og er en god kollega."

Vi forestiller os, at du er:

  • Er uddannet i en bank. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring.

  • Er generalist samt favne og tilbyde alsidig rådgivning til kunder.

I din ansøgning er vi særlige nysgerrige på:

  • Hvad den gode kundeoplevelse er for dig

  • Hvad du motiveres af.

  • Hvilke rammer Lån & Spar tilbyder som du finder særlig interessante.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør, Thomas Brøndtved, på tlf.: 61 20 94 59, eller på mail: tbr@lsb.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Gammel Landevej 1A, 4000 Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Thomas Brøndtved, filialdirektør

Telefon: +45 46 31 29 27

Mobil: +45 61 20 94 59

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Gammel Landevej 1A 4000 Roskilde

Se placering: