Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Motiveres du af din egen kundeportefølje med fokus på helhedsrådgivning? Har du et højt drive og vil du være en del af en afdeling med stort vækstpotentiale? Så er stillingen som Finansiel Rådgiver hos Lån & Spar Bank det rette for dig. 

Rådgivningscenter Søborg er stadig et nyt rådgivningscenter, og vi oplever stor kundetilgang. Vi søger dig, som kan give vores mange attraktive akademiske kunder fra Københavnsområdet en solid rådgivning og en fremragende kundeoplevelse.

Ansvarlig for egen kundeportefølje
Vi prioriterer høj kundetilfredshed så med din egen kundeportefølje skal du motiveres af at give den gode kundeoplevelse hver gang. Størstedelen af de administrative opgaver sendes videre til vores kompetente supportafdeling, så du kan fokusere på kunderne og den gode kundeoplevelse.

  • Helhedsrådgivning for en solid kundeportefølje i et attraktivt område med både bolig- og investeringskunder

  • En hverdag med kundemøder og dialog med eksisterende kunder.

  • Potentiale for at blive ansvarlig for aftaler og dialog med eksterne samarbejdspartnere, herunder pleje og udvikling af disse. 

Hvem er du?
Du skal have lyst til at byde ind med dine kompetencer og erfaring så teamet kan nå i mål. Du bliver en del af en performance afdeling hvor der både er høj medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. 

Ferhat (Filialdirektør): ”Jeg har tillid til, at vi hver især gør vores yderste for at Rådgivningscenter Søborg er en succes. Jeg fokuserer på fællesskabet, og at vi sammen i teamet når vores indtjenings- og salgsmål”.

Vi forestiller os derfor at du konkret:

  • Har min. 2 års erfaring indenfor bank og har siddet med egen kundeportefølje og rådgivet privatkunder.

  • Er serviceminded, positiv og har fokus på kundetilfredshed

  • Er ambitiøs, proaktiv samt resultat- og målorienteret.

Afdelingen prioriterer fællesskab og resultater
Ferhat (Filialdirektør) beskriver afdelingen som Vi tager ejerskab, viser mod og er proaktive overfor vores kunder. Vores rådgivning er baseret på langvarige relationer med fokus på deres langsigtede planer. Du bliver en del af en afdeling med et højt tempo og med et fokus på gode resultater med en bevidsthed om, hvad der skal gøres, for at nå målet med et skarpt udfald”.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service.

Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. 

Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør, Ferhat Øzcan, på telefon:  3954 1220 eller mail: ferh@lsb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Søborg Hovedgade 71 2860 Søborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Ferhat Øzcan, filialdirektør

Telefon: +45 39 54 12 20

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Søborg Hovedgade 71 2860 Søborg

Se placering: