Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Stjernepladsen, Århus

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Stjernepladsen, Århus

Finansiel Rådgiver til Rådgivningscenter Stjernepladsen
Trives du i et sjovt og uformelt miljø, hvor teamånd og vindermentalitet er kerneværdier? Er du særligt nysgerrig på et specifikt område og eventuelt lyst og klar til at tage ansvaret? Motiveres du af at udnytte hele banen for at skabe enestående kundeoplevelser? 

Som en del af vores team har du ansvaret for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser, og der er tillid til, at du gør dit yderste for hver eneste kunde. Vores kunder forventer helhedsrådgivning, og du skal være drevet af ønsket om at levere netop denne type rådgivning.

Brænder du for enten boligrådgivning, investering og pension eller etablering og pleje af samarbejdsaftaler, så har du mulighed for at få netop dette ansvar i afdelingen. Vi giver en garanti for udvikling. Du vil blive oplært i flere forskellige afdelinger og får mulighed for at deltage i kurser fra Finanssektorens Uddannelsescenter.

Jobbet er ideelt for dig, der længes efter en stabil hverdag med langvarige gode kunderelationer, eller for dig, der drømmer om at være en ægte go-to person med solid viden og som trives i mere komplekse sager.

Hvem er du?

  • Du er uddannet inden for den finansielle sektor.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC-systemer.

  • Du er en dygtig rådgiver, der værdsætter helhedsrådgivning.

  • Du tør være proaktiv og dele ideer til forbedring af kundeoplevelser.

  • Du har lyst til at fordybe dig i et fagområde, blive dygtig og eventuelt tage ansvaret herfor.

  • Du motiveres af at deltage i erfa-grupper og formidle din viden til kollegaer i afdelingen.

Som en del af vores team kan du se frem til:
En arbejdsplads, hvor du glæder dig til at komme på arbejde hver dag. En afdeling, hvor fælles mål vægtes højere end individuelle mål. Her er ingen spidse albuer, men derimod en kultur præget af teamsamarbejde, sammøder og en atmosfære, hvor alles input værdsættes. Der er på den ene side stor tillid til, at du selvstændigt kan træffe store beslutninger og levere fremragende kundeoplevelser, og på den anden side en støttende ledelse, der er der for dig, hvis du træder ved siden af.

I din ansøgning er vi særligt interesserede i at høre:

  • Hvilket ansvarsområde du har lyst til at fordybe dig i.

  • Hvordan du med dine personlige kompetencer kan bidrage til kulturen i vores afdeling.

  • Hvordan du skaber gode kundeoplevelser.

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service. Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Ismail Kaplan, på telefon 8944 1410 & 4233 1063, eller på mail isk@lsb.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Randersvej 20, 8200 Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

Ismail Kaplan, filialchef

Telefon: +45 89 44 14 10

Mobil: +45 42 33 10 63

Hjemmeside:

https://lsb.dk

Kontoradresse:

Randersvej 20 8200 Aarhus N

Se placering: