Lån & Spar Bank

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Brønshøj

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Brønshøj

Motiveres du af kundekontakt og helhedsorienteret rådgivning? Arbejder du målrettet med en ambition om at være den bedste rådgiver? Så er stillingen som finansiel rådgiver hos Lån & Spar noget for dig.

Lån & Spar er en bank for mennesker, der ønsker en personlig og engageret rådgivning. Vi er en bank, der prioriterer bæredygtige løsninger og stræber efter at være en aktiv partner i vores kunders økonomiske liv.

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne primært bestå i helhedsrådgivning (pension, forsikring, investering og bolig) til vores kunder, hvorfor du skal drives af gode kundeoplevelser- og relationer. Du vil udover rådgivningen proaktivt skulle udvikle kundeporteføljen gennem tilsendte leads fra samarbejdspartnere og ejere af banken.

Du bliver en del af et rådgivningscenter med 10 kollegaer, som prioriterer fællesskab og hvor sejrene fejres som et hold. Det forventes derfor, at du får energi af at bidrage til den gode teamånd. Stemningen er lys med mange gode grin, stor arbejdsiver og en lyst til at være de bedste rådgivere. Alle tager medansvar i at skabe gode resultater og det er derfor vigtigt, at du er resultatorienteret og trives i et ambitiøst arbejdsmiljø.

Ledelsen er nærværende med plads til den enkelte. Værdier som inddragelse og involvering er nøgleord ligesom trivsel og 1:1 samtaler er en del af hverdagen. Hvis du kan og vil, er der høj grad af frihed, og tillid til, at du tager ansvar for opgaver og udvikling.

Vi søger dig som:

  • Er uddannet finansiel rådgiver med solid erfaring inden for banksektoren (kendskab til Advisor er et plus)

  • Evner at forstå og imødekomme kundens behov med skræddersyede løsninger

  • Arbejder målrettet og motiveres af at skabe gode resultater

  • Er ambitiøs og har lyst til udvikling

  • Er god til mennesker (både kunder og kollegaer).

En del af noget særligt
Lån & Spar Bank er en personlig bank, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus. Alle vores medarbejdere arbejder hver eneste dag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse og for konstant at udvikle vores service.

Hos Lån & Spar lægger vi vægt på, at den enkelte medarbejder udvikler sine faglige og personlige kompetencer, hvilket giver dem muligheden for at forme deres egen karrierevej. 

Lån & Spar Bank adskiller sig fra andre banker. Vores kunder er ikke blot kunder – de er medlemmer af en af de mere end 60 forskellige foreninger og organisationer, der ejer banken.  Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at vores ejerkreds’ medlemmer nyder særlige fordele og får rådgivning, som er skræddersyet.

Kan du se dig selv hos os?
Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi har brug for dygtige nye kollegaer med forskellige baggrunde, hvorfor vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentitet, baggrund, oprindelse eller handikap til at søge stillingen. Derudover forventes det ikke, at du vedlægger et billede af dig selv.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør, Christian Porup, på telefon 38 27 55 10, eller på mail cpo@lsb.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Stillingstyper:

Finansiel rådgivning

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Frederikssundsvej 154D, 2700 Brønshøj

Yderligere oplysninger fås hos:

Christian Porup, filialdirektør

Telefon: +45 38 27 55 10

Mobil: +45 28 30 58 53

Hjemmeside:

http://lsb.dk

Kontoradresse:

Frederikssundsvej 154D 2700 Brønshøj

Se placering: